Κωδικό

Η Εταιρεία

Καλώς ήλθατε στο BestCarParts, το ηλεκτρονικό κατάστημα που απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε επαγγελματίες (συνεργεία & φανοποιεία αυτοκινήτων).

Η εταιρεία Πολυσυλλεκτική Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1997 και δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εμπορία ανταλλακτικών αυτοκινήτων, από το 2007 εδρεύει στην Μεταμόρφωση Αττικής σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.

Από τότε μέχρι και σήμερα και με οδηγό την τεράστια εμπειρία που διαθέτουμε είμαστε προσηλωμένοι στην αναζήτηση αξιόπιστων και εγγυημένων προϊόντων στις όσο το δυνατόν οικονομικότερες τιμές.

Στον ηλεκτρονικό μας κατάλογο, ο οποίος αριθμεί πάνω από 200.000 προϊόντα, θα βρείτε εύκολα και γρήγορα εξαρτήματα για τα μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη όλων των αυτοκινήτων, είδη φανοποιείας, αξεσουάρ και λιπαντικά, καθώς επίσης και κάποιες ειδικές κατηγορίες ανταλλακτικών γενικής εφαρμογής και προσφορών δίνοντάς σας την δυνατότητα να κερδίζετε επιπλέον χρήματα.

Άλλωστε ο συγκεκριμένος ιστότοπος δημιουργήθηκε με σκοπό να γίνει το απαραίτητο καθημερινό εργαλείο όλων αυτών των ανθρώπων που ασχολούνται μα την συντήρηση και την επισκευή των αυτοκινήτων.

Γιατί BestCarParts;

1. Γιατί είστε επαγγελματίες και θέλετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων, και όχι ένα στο οποίο θα έχει πρόσβαση ο οποιοσδήποτε.

2. Γιατί γνωρίζουμε τις ανάγκες σας και τις καλύπτουμε άμεσα και σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

3. Γιατί ειδικευόμαστε σε ολόκληρο το φάσμα των ανταλλακτικών και για όλους τους τύπους αυτοκινήτων, από μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη μέχρι είδη φανοποιείας και αξεσουάρ αλλά και μεταχειρισμένα, αν αυτό επιβάλλεται.

4. Γιατί για εμάς δεν ισχύει η φράση "αυτό το ανταλλακτικό δεν υπάρχει". Ψάχνουμε επίμονα και για όσο χρόνο χρειαστεί μέχρι να το βρούμε.

5. Γιατί σας επιβραβεύουμε, με έναν απλό και εύκολο τρόπο δίνοντάς σας τη δυνατότητα μέσα από τις αγορές σας να κερδίζετε επιπλέον χρήματα.

6. Γιατί έχετε πρόσβαση στο BestCarParts εύκολα και γρήγορα, παντού μέσ' από το κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet σας.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, αν είσαι επαγγελματίας και θέλεις τη διαφορά,

ΖΗΤΗΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ.