Σχετικά με την Pakelo

Τι είναι αυτό που κάνει ένα προϊόν να ξεχωρίζει; Είναι ασφαλώς η ποιότητα. Η εταιρεία Pakelo έχοντας ως θεμελιώδη αρχή την άριστη ποιότητα των προϊόντων της, δραστηριοποιείται στην παραγωγή λιπαντικών ελαίων που υπερέχουν. Για να το πετύχει αυτό έχει επενδύσει στην συστηματική έρευνα, στο εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό και στα σύγχρονα μηχανήματά της που εστιάζουν στις λεπτομέρειες ώστε να αναπτύξουν λιπαντικά είδη για πελάτες που απαιτούν υψηλή απόδοση ποιότητας. Ωστόσο, η εμπειρία, το ταλέντο και οι δεξιότητές της δεν επαρκούν για να φτάσει εκεί όπου οι άλλοι δεν τολμούν και να κάνει την διαφορά. Η φαντασία, η έμπνευση και η αποφασιστικότητα είναι τα γνωρίσματα εκείνα που διακρίνουν την εταιρεία Pakelo από όλες τις άλλες.

Η εταιρεία Pakelo ιδρύθηκε από τον Ιταλό Rino Polacco το 1930 στο San Bonifacio (Βερόνα) της Ιταλίας, και ακολουθώντας αξίες, όπως το πάθος για την τελειότητα και την πειθαρχία μιας οικογενειακής επιχείρησης, έχει φτάσει πλέον στην Τρίτη γενιά της. Βασική δραστηριότητα της Pakelo είναι η παραγωγή υψηλής τεχνολογικής ποιότητας λιπαντικών για μια ευρεία ποικιλία χρήσεων, όπως σε αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, φορτηγά, λεωφορεία, σκάφη, χωματουργικά μηχανήματα αλλά και σε τομείς της βιομηχανίας τροφίμων, εφαρμόζοντας πάντοτε την προηγμένη χημική τεχνολογία.

Η Pakelo έχει αποδειχθεί ως ένας ισχυρός και αξιόπιστος συνεργάτης πολλών γνωστών κατασκευαστών αυτοκινήτου και αγωνιστικών ομάδων, που έχει πετύχει σημαντικές αναγνωρίσεις σε διεθνή κλίμακα, χάρη στην παροχή συμβουλών και την τεχνική υποστήριξη. Τα προϊόντα μας είναι σε θέση να βελτιστοποιήσουν την απόδοση του κινητήρα, την βιωσιμότητα και την προστασία του, ακόμη και κάτω από ακραίες συνθήκες.

Εργαστήριο – Υπηρεσίες

Το “Pakelo Lab” είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο, ένα από τα καλύτερα σε ολόκληρη την Ευρώπη, που ειδικεύεται αποκλειστικά σε λιπαντικά είδη. Το ερευνητικό κέντρο της Pakelo είναι μέρος μιας παγκόσμιας ομάδας, που παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στην έρευνα και τη διάγνωση στον τομέα των λιπαντικών. Το Pakelo Lab συλλέγει δείγματα λιπαντικών από μηχανήματα ή οχήματα και διεξάγει μια ταχεία και σε βάθος ανάλυση, μέσω της οποίας προβλέπει τα πιθανά προβλήματα που οφείλονται σε φθορά και δυσλειτουργία των διαφόρων εξαρτημάτων.

Το λιπαντικό Pakelo λειτουργεί βαθιά στις μεταλλικές επιφάνειες των μηχανικών εξαρτημάτων και ενσωματώνει όλα τα στοιχεία φθοράς τους. Μέσω ενός ειδικού οργάνου το περιεχόμενο αυτό μετριέται σε p.p.m. (parts per million), που μας παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες για τις συνθήκες λίπανσης, την κατάσταση των μηχανικών μερών του κινητήρα, καθώς και για τη μείωση των πρόσθετων στοιχείων (σίδερο, βόριο, χαλκός, βάριο, χρώμιο, ασβέστιο, αλουμίνιο, μαγνήσιο, μόλυβδο, νάτριο, πυρίτιο, φώσφορο, ψευδάργυρο).

Τα αποτελέσματα από τις αναλύσεις:

  • Καθιστούν γνωστή την ακριβή κατάσταση των μηχανικών μερών
  • Παρέχουν συμβουλές σχετικά με την προληπτική συντήρηση
  • Αυξάνουν τη διάρκεια ζωής των τμημάτων που λιπαίνονται
  • Συντελούν στο να αποφευχθεί οποιαδήποτε πιθανή ζημιά και / ή υπερβολική φθορά
  • Συμβάλλουν σημαντικά στην εξοικονόμηση
  • Βελτιστοποιούν τα διαστήματα αλλαγής λαδιών
  • Εγγυώνται μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα των μηχανικών μερών

Το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της Pakelo ενημερώνει συνεχώς την γκάμα των λιπαντικών, ώστε να συμμορφώνονται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές του κατασκευαστή και τους διεθνείς κανονισμούς.

Racing

Η εταιρεία Pakelo έχει λειτουργήσει με επιτυχία στον τομέα των αγωνιστικών για πολλές δεκαετίες ερευνώντας και αναπτύσσοντας υψηλής απόδοσης λιπαντικά. Από το 1988, η Pakelo ήταν συνεργάτης των νικητριών ομάδων παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες και τεχνική υποστήριξη για τη λίπανση των μηχανικών μερών των αγωνιστικών αυτοκινήτων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η δέσμευση και η εξειδίκευση του ερευνητικού κέντρου της Pakelo σας επιτρέπουν να φτάσετε υψηλά τεχνολογικά πρότυπα και να διαπιστώσετε όλο και πιο καινοτόμα λιπαντικά, ικανά να καλύψουν τις ανάγκες κάθε αγωνιστικής ομάδας.